Varför kommer inte någon som Bridget Jones att gifta sig?

Kolumnist Wday.ru studerade vanor och vanor hos all filmens älskade hjältinna.

Vår spaltist Sergei Rodin studerade noggrant komedi-trilogin och meddelade: i början av filmerna om Bridget måste du skriva “Upprepa inte – det är farligt.” Och så finns det de som kopierar hjältinnan Zellweger och sedan lider av brist på integritet. När allt kommer omkring, om du tittar på Bridgets meriter, finns det några nackdelar som män vanligtvis inte gillar alls. Tro mig inte? Läs det själv …

Nackdel 1. Dåliga vanor

I filmen “Bridget Jones’s Diary” meddelar Mark Darcy hjältinnan en tvingande dom: “Röker som ett lok, dricker som en häst och klär sig som sin egen mamma.”.

För hälften av mina rökfria bekanta är det faktiskt en gardin. De har helt enkelt inget att prata om med en sådan kvinna vidare. Vem vill slicka ett askfat?

Nackdel nr 2. Klär sig fruktansvärt

“Vilka små skor … Vilken liten svart klänning … Och jävla, vilka stora trosor!” Kom ihåg den Hugh Grant-scenen?

Ärligt talat bryr sig en man inte vad en kvinna har på sig när det kommer till sängen. Men en klänning gjord av matta och trosor, som mer påminner om mormors pantalonger, är en alarmerande signal – damen ser inte alls på hennes figur!

Men om vi pratar om en kort roman eller möte för en natt, då okej. Men om du har långsiktiga planer för henne? I mitt huvud (någonstans på undermedveten nivå) snurrar det: “Om hon är så här nu, vad händer när hon föder?!”

Nackdel nr 3. ogillar barn.

Förresten, om barn. Män skräms verkligen av samtal om bröllopet och antalet avkommor vid första dejten. Och på den tredje skrämmer de. Men det betyder inte att de i princip inte planerar att ta sin son till fiske eller hockey någon dag. Vad svarar Bridget på frågan om barn? “Tack Gud nej”. Vad är tankarna hos en man som hörde ett sådant svar? Hmm …

Nackdel # 4. Får tankar från glansiga tidningar

”Du måste ha en positiv attityd, du måste kunna förlåta, du måste leva i nuet, inte skämma bort dig med drömmar om framtiden och beklagar det förflutna …” Det vore bättre om jag läste Tolstojs ”Krig och fred”. Och det skulle vara mer användbart.

Nackdel # 5. Fruktansvärt osäker

Extra pund, en misslyckad outfit och en bortskämd frisyr … I slutändan spelar det ingen roll om en kvinnas ögon brinner! Hon tittar inbjudande och ger en signal – nu kan du komma upp och träffas.

Om Cleaver inte hade börjat plåga flickan med skämt om sin sjuka kjol, och mamma inte hade brytt sig om att få Bridget och Darcy igen, hur många romanser skulle hon ha? Ingen!

Anna Tok, redaktör för avsnittet “Han och hon”:

Åh, den stränga mannen Sergei Rodin, kritiserade Bridget, älskad av miljontals kvinnor, till smed. Jag är säker på att lojala tittare har något att svara på vår kolumnist på alla punkter. För den sista filmen vägrade hjältinnan från dåliga vanor och tog sig själv i form, och hon skinte med mentala förmågor i en ansvarsfull position. Men det är inte poängen. Det är alltid obehagligt att läsa när män sätter ett fett kors på förment “ofullkomliga” kvinnor. Det är som om bara smala, snygga skönheter gifter sig utan dåliga vanor som älskar barn och läser klassisk litteratur. Titta runt, sådana kvinnor förblir ensamma under den längsta tiden, för de känner till deras värde och kan inte hitta en anständig man..

Men med det faktum att självtvivel stör in i att bygga relationer, håller jag med. Även om vår kära Bridget i slutändan också övervann detta problem.

0 Replies to “Varför kommer inte någon som Bridget Jones att gifta sig?”