Drömman: vad han verkligen vill ha

Innehåll

Relationsexpert talar om enkla regler för kvinnlig lycka.

Blond eller mörkhårig (eller kanske rödhårig?), Kreativ eller praktisk, passionerad eller mild – bilden av en man som kan kallas ideal är annorlunda för varje kvinna. Det är sant att något förenar dem. Alla vill gå hand i hand med en pålitlig, framgångsrik, stark, förståelse och omtänksam partner. Känn dig glad och inte bara under en romantisk period utan i många år.

För att förverkliga detta räcker det inte att fånga en brudbukett vid en väns bröllop apotekpotensmedel.com. Du måste räkna ut exakt vad du vill, vad din ideala man vill, hur mycket du matchar varandra.

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog.

Låt oss först tänka på det. Varför skulle en man gifta sig alls? Eller åtminstone söka ett seriöst förhållande? När allt kommer omkring verkar det, medan han tillhör sig själv kan du bli kär minst varje dag, inte berätta för någon om dina planer, inte vara ansvarig för din familj. Det är bara att en sådan man knappast kan kallas framgångsrik. En framgångsrik man strävar efter självförbättring, för att erövra nya höjder, förbättra välbefinnande, ekonomiskt, socialt och moraliskt välbefinnande. Och de bästa resultaten kan bara uppnås parvis.

Döm själv. För det första är relationer utvecklingsmässiga. En kvinna är huvudmotivatorn i en mans liv, oavsett om han inser det eller inte. Med en kvinna uppnår en man mer – ta någon man som de skriver om i tidningar och tidskrifter, och du kommer säkert att hitta hans följeslagare i närheten – trogen och vacker. För det andra är han plus hon lika med glädjen av ömsesidig kärlek. En ny känsla av liv, vingar bakom ryggen, som kan ta en man till nya höjder. För detta kan du offra den kortvariga lycka i ett icke-bindande förhållande.!

För det tredje är en vacker kvinna, erövrad av en man, en bekräftelse på hans solvens, ett objekt av avund och beundrande blick från andra. Alla beundrar detta underbara par, reflektionen av följeslagarens skönhet förvandlar mannen. Och slutligen, för det fjärde, behöver en man en kvinna föröka sig, och ett barn måste växa upp i en fullfjädrad familj..

Det är en sådan man som förstår alla fördelarna med ett seriöst förhållande som du bör vara uppmärksam på om du vill gifta dig. Det är sant att ord ibland strider mot gärningar, känslor är förblindande och du måste förstå om du verkligen har någon framför dig som är värt att slösa bort tid.

5 litmuses att detta inte är ditt alternativ

Sticky förtrogenhet och övergången till “du”. En man med allvarliga avsikter kan hålla tillbaka sina impulser och vet hur man säger värdiga komplimanger.

Olämplig beröring. Mannen testar din reaktion: hur mycket du svarar på hans handlingar och hur positivt du känner för det.

Möten på platser som involverar nära kontakt (ishall, ridning, konserter), där en man har möjlighet, som en slump, att röra vid alla dina former och charm.

En inbjudan till ett datum nära eller till hans hem.

Direkt inträde genom en inbjudan till sex under påskyndande av “kompatibilitetskontroll” eller en dold tillvägagångssätt genom gåvor, vilket indikerar en mans försök att köpa dig med överdriven uppmärksamhet.

Observera, använd din intuition och dra lämpliga slutsatser. Behåll dig själv, dina gränser och var tydligt medveten om vad du behöver.

Och du passar definitivt honom?

Du kanske har drömt om en stilig prins sedan barndomen och till och med vet i detalj vilken färg hans kappa ska ha och vilken sele hans vita häst har på sig. Men hur redo är du själv att bli prinsessa? Låt oss bestämma vilken man som passar dig, baserat på egenskaperna hos hans karaktär.

Skapare

Han letar efter levande emotionalitet, förståelse, inspiration och vård hos en kvinna. Ett exempel på ett sådant par är Hugh Jackman och Deborra-Lee Furness. Gift i tjugo år, hon är 13 år äldre än honom och enligt skådespelaren hans främsta musa och inspiratör.

Forskare

En sådan man kräver uppmärksamhet åt sig själv och hos en kvinna letar han efter en pålitlig bak och en vänlig axel. Som det var fallet med Steve Jobs och Lorena Powell – hans enda fru, utbildad, oberoende, som visste hur man uthärdar alla sin mans besynner och hjälper honom att överleva bakslag.

Chef

I sin följeslagare uppskattar en man av denna typ en kraftfull kvinnlig “ger” energi och stark karaktär. Ett utmärkt exempel på ett sådant par är Bill och Melinda Gates..

0 Replies to “Drömman: vad han verkligen vill ha”