Efter vilka ord behöver män springa

Innehåll

“En kvinna borde betala för sig själv” och mycket mer …

Marina Abravitova

1. “En kvinna ska betala för sig själv”.

Tiderna förändras och människor är med dem. Medan kvinnor visar självständighet: de arbetar, stöder sina familjer, uppnår framgång i sin karriär, har män märkbart slappnat av. Fraser från serien “räknas till hälften” orsakar därför inte kognitiv dissonans hos många kvinnor. Ändå repor det obehagligt i din själ när du tvingas betala räkningen. Det är en sak när du själv erbjuder detta alternativ till en man, det är en annan när en man informerar om det i en ultimatumordning och i allmänhet är övertygad om att en kvinna ska betala för sig själv. Och vissa behöver i allmänhet bara pengar, så han letar i grund och botten efter en annan … Denna manliga typ kan beskrivas i ett ord – “miser”. Att träffa dem eller inte – valet är naturligtvis ditt. Men mirakel i form av gåvor och vacker uppvaktning från honom borde definitivt inte förväntas. Psykologer har länge noterat det faktum att snålhet i pengar är identisk med snålhet i känslor. Dra dina egna slutsatser.

2. “Jag har inga äktenskapsprogram varken nu eller senare.”.

Naturligtvis kan du experimentera och försöka om det verkligen är. Plötsligt är du den enda på grund av vilken han ändrar sig. Vi, flickor, tenderar att idealisera män, särskilt de som direkt informerar om att de inte ser en gemensam framtid med oss. Det är som om en vippströmbrytare fungerar i mitt huvud – för att uppnå detta till varje pris. Därför används tungt artilleri, olika olyckor från en serie oplanerade graviditeter organiseras och så vidare. Det är naturligtvis upp till dig att bestämma hur och med vem du ska bygga ditt liv. Men om en man öppet säger att han inte ska gifta sig eller – ett annat vanligt alternativ – att skilja sig från sin fru, ska du inte slösa bort din energi, tid och nerver för att kontrollera om det verkligen är så. Tro mig, det här spelet är inte värt ljuset – du har redan fått veta vad de tycker om dig. Lär dig att inte bara höra dig själv och acceptera sanningen: den är inte alltid bitter.

3. ”Sjuk? Vad synd. Låt mig veta hur du blir bättre! “

Vad kan du säga om en sådan man? Hans takt och omsorg är ungefär som en dörrhandtag. Gör en kärleksfull man det? Ställ dig själv direkta frågor och svara ärligt. Behöver du en sådan man? Kan du lita på honom? Jag är rädd att du med en sådan man alltid bara kommer att lita på dig själv.

4. “Vem behöver dig?”

Ett annat alternativ: “Vem kommer att titta på dig?” Ur psykologisk synvinkel kan en sådan fråga bara ställas av någon som kan stiga på din bekostnad. Någon som av någon anledning vill förringa dig, din självkänsla, ge dig brist på förtroende för dina förmågor. Detta används ofta av manipulatorer och de som kallas missbrukare. Från ett förhållande med en man som tillåter sig sådana fraser måste du springa utan att se tillbaka. Hur konstigt det är, när en nära och älskad säger sådana saker, någon gång en kvinna börjar tro på det, och detta är läskigt, för då blir dessa relationer till medberoende och det är mycket svårare att bryta ut ur dem, och det finns bara mer obehagliga stunder.

5. “Du är bäst”.

Tydligen kollade han alla, jämförde, och för tillfället är du vinnaren, mästerskapet i mästerskapet. Vad är farligt bakom en sådan till synes oskyldig fras som låter som en riktig komplimang? Tyvärr, för en man som anser att du är bäst, är du ett acceptabelt alternativ: han letar fortfarande – idag är du bäst, imorgon är du annorlunda. Nej, om du matchar, bär titeln “mest” med huvudet högt, kommer du att vara bekväm, kanske allt kommer att vara lite längre. Vill du kontrollera hur länge? Jag ska berätta en hemlighet att han sannolikt kommer att fortsätta testa andra för hedersnamnet “de bästa”.

0 Replies to “Efter vilka ord behöver män springa”