Sanningen om flickor som publicerar foton i underkläder på Instagram

Innehåll

Mindre ord, fler fakta!

Sociala nätverk är vår allt! Vissa lägger ut på Instagram ett foto av mat med hashtaggen #world måste veta vad vi är, andra lägger ut kattungar, andra – barn och familj … Och det finns tjejer som inte är ovilliga att visa upp sina halvnakna foton till anhängare. Psykologer tror att ett foto i sociala nätverk kan berätta mycket om en person: om han är smart eller dum, hur han lever, vad han strävar efter, vilka komplex och kackerlackor han har i huvudet.

Vi bestämde oss för att inte engagera oss i ordspråk och inte ordna lynch, men vände oss genast till företrädarna för det starkare könet med en fråga i pannan:

“Hur gillar du dem, flickor i underkläder på sociala nätverk?” Och det här är vad som hände …

Boris, 56 år gammal: ”Jag har en 23-årig dotter som ständigt använder sin telefon i sociala nätverk. Jag är inte registrerad där eftersom jag inte vill veta att hon lägger upp sina bilder i sina underkläder på Instagram. Jag antydde henne på alla möjliga sätt att bilderna måste vara vackra för att locka anständiga killar. Flickor förstår tips bättre än män, eller hur? Jag hoppas att allt i hennes sociala nätverk är dekorativt och ädelt! “

Vasily, 28 år gammal: ”Om en tjej är en modell ser jag inget fel med att visa vackra högkvalitativa foton i en vacker uppsättning underkläder. Men fotot på “tvålskålen” är bättre att inte sprida sig till damerna, det ser hemskt och oestetiskt ut “.

Dmitry, 22 år gammal: ”Flickor, lägg fler foton i dina underkläder, till glädje för män och flickor avundas. Om kroppen är vacker och atletisk, så är det coolt! “

Alexander, 29 år gammal: ”Flickor och kvinnor publicerar foton i baddräkter från sin semester, och detta anses normalt. Vad är då fel med tvätten? När allt kommer omkring är det samma trosor och behå! För mig är det inget fel med sådana foton. Det viktigaste är att flickan inte poserar för sådana bilder för sexig och vulgär. Och om allt är vackert, gläder ögat sig! “

Edward, 35 år gammal: ”Jag har aldrig tagit allvarliga tjejer som lägger in foton i underkläderna så att alla kan se dem. Som psykolog genom utbildning, förstår jag att detta är ett försök att locka män, att etablera och ibland till och med dölja sina komplex, vilket visar avsiktlig uppriktighet och brist på komplex. Faktum är att sådana tjejer saknar uppmärksamhet och, för att vara ärlig, blygsamhet. “.

Sergey, 23 år gammal: ”Jag älskar verkligen att titta på foton så här på Instagram. Men jag skulle aldrig tillåta min flickvän att lägga upp ett sådant foto. Och jag skulle ha tvingat dem att ta bort om hon hade sådana bilder på sociala nätverk innan vi träffades. Hon är min, och hennes skönhet är bara för mig “.

Nikolay, 42 år gammal: ”Och sedan ser vi nyheterna om våldtäkter av tjejer … Jag gör inte ursäkter för dåliga handlingar, men hur kan män på ett adekvat sätt uppfatta kvinnor som inte tvekar att lägga upp nästan nakna bilder på Instagram? Det som nu kallas trosor och behå är svårt att överväga underkläder. Ingenting är täckt! Varför inte gå på gatorna då, eftersom du hade modet att lägga upp något sådant? “

Denis, 37 år gammal: ”De som inte har något att visa publicerar inte foton i underkläderna! Men hur är det med yrkena dansare, ballerinor, skådespelerskor, som ibland dyker upp i underkläder också? Ingenting! Varför kan inte en vacker flicka lägga upp sina vackra bilder? Jag är för!”

Kirill, 31 år gammal: ”Det spelar ingen roll vem som delar vad. Det viktigaste är att flickan ska vara anständig och inte leta efter sponsorer på det här sättet ”.

Alexey, 26 år gammal: ”Om jag letade efter en tjej för ett seriöst förhållande skulle jag inte ta hänsyn till dem som har hittat foton i underkläderna på Instagram. Och om avsikterna inte är allvarliga, så är det precis så du behöver leta efter en flickvän, enligt principen att ha oseriösa foton på ditt konto. “.

Nikita, 34 år gammal: ”Det är inte foton på flickor i underkläder som ser konstiga ut, utan bilder på 40+ flickor med en ful kropp i underkläder! Vi har inte rätt att fördöma och märka någon. Vad man ska posta på Instagram är allas affär, men det är alltid viktigt att bedöma sig nykter och inte skrämma människor med din överväldigande karisma i strumpor. “.

Andrey, 38 år gammal: ”Jag frågade min syster varför hon publicerade fotot i underkläderna på Instagram, det är väldigt uppriktigt. Till vilket hon svarade: ”Jag går på stranden framför hundratals människor i nästan samma underkläder och ingenting!” Jag tänkte länge på denna logik men förstod inte. Stranden är en sak: det är en allmän plats där människor simmar, solar och alla är nakna. Men att klä av dig hemma till dina underkläder, ställa in telefonen bekvämt eller ta en selfie-stick, ta en tvingad ställning och ta en bild? Jag förstår inte”.

Ilya, 25 år gammal: ”För mig är ett foto i underkläder något personligt. Och eftersom en tjej delar sitt personliga med alla, betyder det att hon är tom, inte för relationer och familj, hon har inget att skryta med, förutom hennes kropp, hon kommer inte att vara intressant med henne. “.

Arseny, 30 år gammal: ”Flickornas trumfkort är ära och värdighet. Och när alla fördelar visas, finns det inget att trumma. Var är flickornas självrespekt? Innan jag lägger ut ett foto på ett socialt nätverk rekommenderar jag alla att föreställa sig att de bevakas av föräldrar, arbetskamrater, släktingar. Vad skulle de säga när de tittar på sådana foton?! “

Som du kan se är åsikterna delade. Och jag skulle vilja sammanfatta på något sätt filosofiskt, så vi rekommenderar dig att agera som du tycker passar och rätt, leva i harmoni med dig själv och inte sätta etiketter där de inte förväntas av dig!

Vi bestämde oss för att ta reda på vad psykologen tycker om kvinnor som lägger in foton i sina underkläder på Instagram?

Olga Romaniv

Naturligtvis är det svårt att jämna ut alla kvinnor med samma storlek, eftersom det kan finnas flera skäl för att publicera foton i underkläder på sociala nätverk..

Fåfänga

Kanske den första av dem är närvaron av en viss andel fåfänga, här kan du lägga till önskan att få så många gillanden och kommentarer som möjligt, så att säga, för att öka din popularitet.

Dåligt självförtroende

Om du droppar lite djupare visar det sig att de flesta som gillar att exponera ett foto i underkläderna har låg självkänsla, och på detta enkla sätt försöker damen först och främst förbättra det för sig själv – att bevisa för sig själv att hon är vacker, sexig, etc. .d.

Narcissism

Och återigen, önskan att uppskattas i vilken utmärkt form hon är, att energin på kondition och dieter inte går till spillo.

Fel i det personliga livet

Missnöje: med det personliga livet för en kvinna som älskar att visa sig i negligé är ​​helt klart inte allt i ordning, och ett foto i underkläder (eller utan det) liknar ett rop om hjälp och signalerar att flickan har mognat.

Hej ex

Ofta har sådana fotografier ett visst meddelande och publiceras för en viss karaktär eller karaktär – så att du förstår vad du saknade, vem du ändrade, i allmänhet, ändrar dig innan det är för sent.

0 Replies to “Sanningen om flickor som publicerar foton i underkläder på Instagram”