Hur man fångar en man på webben

Innehåll

Under en tid med utbredd virtualisering har online dejtingsajter blivit en integrerad del av våra liv. Vissa lyckas till och med hitta kärleken till livet online..

Endast sex eller bara chatta

Bestäm för vilket syfte du registrerar din profil på en dejtingsajt. Om det är för att möta ditt öde – naturligtvis finns det en chans, men det liknar ett lotteri. Du kan få en turbiljett, eller så kan du slösa bort tid, nerver och trafik. Om du är intresserad av att dejta för att spendera tid enkelt och utan bördor har du kommit till rätt ställe. Som praxis visar söker de flesta män flickor på dejtingsajter för en enkel affär. Och få människor går online för att leta efter en följeslagare för livet, härdaren av familjen och familjen. Även om det i vår tid, när Internet har tagit över alla livssfärer, händer allt. Men hur som helst, vi börjar vår resa genom världen av virtuell dejting genom att fylla i ett frågeformulär.

Berätta vem du är

Teoretiskt kan du säga vad som helst om dig själv i frågeformuläret. Information om de flesta av dessa resurser modereras eller verifieras inte på något sätt. Detta är både bra (du kan skapa en vacker legend om dig själv och “leva” i en ny bild ett tag) och dåligt (din virtuella valda kan vara i samma bild). På webbplatsen är du till exempel en glad tjej med en lätt karaktär, gillar att resa, Photoshop räddade dig från fem extra pund, gjorde tråkiga gröna ögon till ljusblå ögon, och i livet är du en ökänd tråkig person som aldrig gick längre än hennes dacha en gång i livet. Psykologer är tvetydiga om fördelarna och skadorna med dejtingsajter och livet i den virtuella världen. Å ena sidan tillåter sådana reinkarnationer en stund att vara den du vill, å andra sidan kan en återgång till verkligheten vara obehagligt smärtsam, och konsekvenserna för psyket är oförutsägbara. Tja ja vi är distraherade.

Så du har fyllt i formuläret. Observera: ju mer information som anges där, desto större är chansen att din profil kommer att ligga i framkant av sökningen. Det finns många möjligheter att “höja” profilen i betyg, men de kostar vanligtvis pengar och kräver ansträngning

Visa dig själv för världen

Bilden ska vara måttligt trotsig, men inte vulgär. Perfekt om du har en vacker fotografering. Alternativet “Jag är vid dacha med ett grymt” har utan tvekan rätt att existera, men ser du, det är lite annorlunda. Mer liv, mer eld i ögonen och en solbränd kropp – och dina chanser för manlig uppmärksamhet ökar. Om dina planer inkluderar ett uppföljningsmöte i verkliga livet, borde du inte bli lurad med Photoshop. Eller bli inte förvånad, varför, när du tittar på dig, faller besökarens käke. Och troligen inte av glädjande förvåning.

Välj en partner

Det enklaste sättet är att skriva det själv utan att vänta på att drömman ska hitta dig bland flera tusen konkurrenter. Ange sökparametrar och börja filtrera enligt de angivna kriterierna. Och samtidigt gör dig redo att bekämpa förslag i andan: ”Hej, sötnos! Vad gör du ikväll?”. Tänk på att detta fortfarande är det mest ofarliga du kan få i din adress. Vissa, inte särskilt generade, skickar sina bilder “nakna” och entydiga förslag för deras tidsfördriv.

Du kan prata mycket och länge om lokala galna människor, deras motiv är olika, men du kan bli av med dem bara på ett sätt: vid de första tecknen på otillräcklighet, lägg till förbudslistan eller klaga till webbplatsadministrationen.

Det är bättre att vara uppmärksam på “mitten”: bra pojkar som tillbringar mycket tid på jobbet berövas möjligheten att leta efter sin följeslagare i den verkliga världen (i brist på tid), men obegränsat internet gör att de kan söka i virtuell verklighet. Som regel jagar de inte betyg, publicerar inte sina bilder med en naken torso, en provocerande knäppt fluga, en entydig antydan i vänster öga och galen narcissism till höger. I deras profilfoton är främst kontors- och landsplaner. Ibland stöter du på vila och möten med vänner. De är som regel alla med “w / o”, “b / w” och med måttlig “w / p”. Trite men ärlig. Och ärlighet är en ovanlig dygd idag.

Blind date

Ett datum i verkliga livet är det mest ansvarsfulla och i själva verket det avgörande steget i epos av virtuell dejting. För det första bör du omedelbart göra dig redo för det faktum att en smal blondin kan visa sig vara en skallig fet man, “svartvitt” blir faktiskt till att berätta smutsiga skämt hela kvällen, och som det visar sig fanns det ingen lukt av intelligens. Det är okej, så det är bara tur. Detta är tyvärr ganska vanligt när man söker efter öde på Internet. För det andra är det värt att följa vissa säkerhetsregler (inklusive om din vän inte alls är den han påstår sig vara).

  • Gör datum på trånga platser. Plötsligt visar han sig vara en sexmaniak?
  • Du ska inte tala om för herren dina uppgifter – adress, efternamn, telefonnummer. När det gäller det senare, få ett “plikt” SIM-kort. Senare, om allt går bra och mannen inte bedrar dina förväntningar, berätta huvudnumret. Jag tror, ​​som en riktig man, kommer han att förstå dig och till och med vara glad över sådan framsynthet.
  • Gå inte direkt till honom eller till ditt hem. Du vet ingenting om honom, och konsekvenserna av sådan spontanitet kan vara oförutsägbara..
  • Om det finns en sådan möjlighet kan du, efter att ha gjort en tid, först titta på den långt ifrån och uppskatta om detta är vad du förväntade dig att se. Och om detta helt och kategoriskt är “inte rätt”, vänd dig om och gå i motsatt riktning.
  • Du borde inte ta allt du säger, oavsett hur bra din följeslagare är..
  • Du ska inte slappna av och berätta för honom hela sanningen om dig själv. Till exempel att detta är det sjunde datumet på en vecka. Det är osannolikt att han kommer att uppskatta dina kommunikationsförmågor..

0 Replies to “Hur man fångar en man på webben”