Hur ska en riktig man vara?

Innehåll

Vi beundrar deras meriter och klagar över deras brister, gör narr av deras svagheter när de är i närheten och saknar separering. Det är ofta svårt för oss med dem, men ibland är det inte heller så lätt för dem med oss. Kvinnans dag försökte ta reda på vad det innebär att vara en riktig man.

Att vara stark

Det starkare könet kallas därför sådant eftersom dess representanter inte har någon moralisk rätt att visa sina svagheter. Men det betyder inte att män alltid är redo att slåss och att de aldrig är rädda. Att hålla en balans mellan vad din älskade kvinna förväntar sig av dig och inte alla kan göra det med sina verkliga känslor.

Kommentarer Maria Razbash, psykolog vid A. Sviyash Center for Positive Psychology: ”För att en man ska känna sig riktigt stark måste det finnas en svag kvinna i närheten. Eller en som inte försöker tävla med honom i sin motståndskraft. Då blir det lättare för en man att visa mod och hjältemod. För ofta visar kvinnor sina stridskvaliteter istället för att låta en man använda sin. “.

Var ansvarig

Många män skulle gärna ge upp rätten att kontrollera inte bara sina liv utan också deras föräldrars, hustrus, barns och underordnade. Dessa hedervärda förpliktelser blir ofta en börda, men om du redan är född som pojke finns det inget valfrihet för vad du ska vara ansvarig för och vilken del av ansvaret du ska ta på dig..

Maria Razbash: ”Mannen anses ansvara för familjen. Men i praktiken tar kvinnor det ofta på sig själva. Och de gör det själva, speciellt om de har bott ensamma länge. Män medger dock lätt denna rättighet för dem. Och detta är till och med bra, för kvinnor är lättare att anpassa sig till förändrade situationer. Men ändå är det bättre att dela upp ansvaret i två, då stöder mannen dig “.

Att göra val

Att leda, att vara en ledare, att leda – allt detta är bara karaktärsdrag och temperament, men inte könens särdrag i allmänhet! Det enda synd är att stereotyper inte tolererar “avvikelser från normen” och att vara en bra artist under tummen på en mer energisk dam, chef eller hustru betyder att vara en “dålig” man.

Maria Razbash: ”Män som tvivlar, tänker och väger bör uppfattas inte som obeslutsamma utan som solida. De behöver tid, och den måste ges. Helst bör du förbereda en man för det önskade steget. och gå åt sidan, då kommer han inte bara att besluta utan också att genomföra det som har antagits “.

Bli bäst

Eller åtminstone sträva efter det. Kvinnan får gå med flödet och fullgöra sina moder- och äktenskapsuppgifter i den utsträckning hon lyckas. Mannen ingår initialt i tävlingen om mästerskapet. Samtidigt specificeras inte alltid hur många lika rivaler i intelligens och status han måste överträffa för att äntligen kunna krönas med vinnarens lagrar..

Maria Razbash: ”En man är bättre på att vara före och sträva efter ledarskap än en kvinna, denna förmåga är biologiskt inneboende i honom. Samtidigt är han inte intresserad av enkla uppgifter, han stimuleras av starka konkurrenter. En kvinna behöver bara inte störa och beundra. Om han inte omedelbart uppnår det önskade målet – att stödja några, även de mest blygsamma prestationerna “.

Visa adel

En riktig man bör utföra “vardagliga” och “extrema” bedrifter, utan att räkna med kompensation, annars kommer han att fångas i pragmatism, brist på gentlemanliga egenskaper och till och med infantilism. Samtidigt överraskar vi vänner och främlingar för mindre allvarliga goda gärningar och hjälp. Så varför kan inte en man förvänta sig samma sak från en kvinna som hela hans liv är kopplat till och för vilken han verkligen är redo för mycket??

Maria Razbash: ”Beröm och oändlig applåder är den enklaste och mest korrekta lösningen. En inspirerad man kommer att flytta berg för sin vackra dams skull. Det är en så kraftfull aktivitet och aktivitet att det inte är klart varför många kvinnor använder det så dåligt. Naturligtvis bör all beröm handla om verklig förtjänst med en liten eftersläpning för framtiden. “.

Håller dig lugn

Verklig respekt och till och med beundran orsakas av män som utför sitt arbete och sina personliga uppgifter och inte tillåter sig att visa missnöje eller aggression. Styvhet och rakhet är de manliga könens naturliga egenskaper, nödvändiga för att lösa de problem vi behöver, men det är strängt förbjudet för en man att göra anspråk på sin kvinna, vänner eller kollegor.

Maria Razbash: ”Det här är många människors olycka, orsaken till tidiga hjärtinfarkt och nervösa nedbrytningar i samband med alkoholmissbruk. Hur ger jag negativa känslor, ilska, irritation? Ett vänligt ord, sympatiskt uttryck, stöd – allt detta borde vara klart. En stark negativ känsla, om den inte avlägsnas, förblir ärr i hjärtat, radikulit och andra problem “.

Var inte självisk

Vi kräver omedvetet från män verkligen heroisk altruism. Först och främst bör han tänka på någons intressen, men inte på sig själv. Standard herrunderhållning – fotboll, fiske, bastu och liknande – är endast tillåten på fritiden, varav det inte finns så mycket kvar. Och ändå kommer de troligen att fördömas..

Maria Razbash: ”Alla behöver ett personligt utrymme där han kan skapa sitt liv. Det skulle vara trevligt om detta inte strider mot partnerns intressen. Hur som helst kan en respektfull inställning till hans hobby rädda situationen. Kanske är det värt att försöka visa intresse för hans hobbyer: de säger att kvinnor är förvånansvärt bra på att fiska! “

Motivera titeln superlover

Äktenskapligt sex, även om det ibland kallas plikt, är inte en plikt. Dessutom, kvinnliga sexuella behov växer nästan snabbare än önskan att klä sig från de bästa formgivarna och koppla av i fashionabla orter. Samtidigt är det ganska svårt för en riktig man att matcha bilden av en macho, hjälten till alla reklamfilmer och artiklar i kvinnotidningar..

Maria Razbash: ”Män är mycket känsliga för sex. De måste vara säkra på sin oemotståndlighet, även om detta inte alltid är sant. Ändra taktik och ton intima relationer: variation och sofistikering kommer att ge en ny ström till det redan bekanta förhållandet i sängen “.

Hantera “rent manliga” affärer

Att fixa VVS, få datorer, navigatörer, bilar och annan utrustning att fungera smidigt – för år sedan kallades det förmågan att “hamra en spik”, men även idag bör manuellt arbete hemma inte skrämma en man. Enligt den etablerade traditionen, vid den minsta uppdelningen, istället för en specialist, ropar vi på hjälp av en älskad man.

Maria Razbash: ”Det finns många trevliga saker i dessa förfrågningar. En man känns som en vinnare och mästare på komplexa processer för en kvinna samtidigt. Låt honom tro det. Men i många fall kan du verkligen vända dig till proffs. De kommer naturligtvis inte att göra allt så perfekt som den älskade mannen, men är det värt att bry honom om de små sakerna? “

Offra höga ideal

För familjens lycka, sinnesfrid hos nära och kära och i namn av materiellt välbefinnande måste de förvandlas från vanliga romantiker till vanliga kontorsarbetare. Drömmar om att erövra himlen med aerobatics eller resa runt om i världen måste ändras till rutinarbete för att vara närmare familjen, ha en stadigt växande inkomst och pålitliga fördelar med ett lugnt och uppmätt liv. Och, som redan nämnts, klagar inte på ett liknande öde.

Maria Razbash: “En riktig man har alltid kännetecknats av önskan om” hög “. Det är nödvändigt att ge honom möjlighet att bli förverkligad i arbete eller hobbyer och att göra vad hans själ strävar efter. Om du respekterar hans ambitioner, stöder honom i detta och lämnar ledig tid för fruktbara sökningar, avslöjar hans individualitet, kommer han att tjäna mycket mer än att gå över sig själv i ett oförälskat jobb. “.

0 Replies to “Hur ska en riktig man vara?”