7 1/2 semester romantik regler

Innehåll

Säkerhetsåtgärderna för en bra semesterromantik hjälper dig att ta med dig trevliga minnen från din semester och inte bitter besvikelse. Njut av!

1. Öppna ögonen vida

Och inte bara för att män gillar tjejer med stora ögon. Men också för att vi inte märker så mycket under stadens vardagsliv. Du kan till exempel plötsligt upptäcka att det finns många mer vackra män än de verkar. I staden närmar vi oss faktiskt män med all lagens stränghet: vi behöver en person som vi kan lita på, smart, med pengar, snygg, charmig – då, med alla stopp, finns det trettio poäng. Där letar vi efter Mr. Forever eller en make. Och på orten är vi bara intresserade av Mr. Now, en person som det inte blir tråkigt att spendera en och en halv vecka med. Det finns mycket färre krav på en kandidat. Och det här är bra. Eftersom vi börjar se människor hos män, och inte en uppsättning mytiska egenskaper..

2. Ett annat liv

“Sommaren är ett litet liv”, sjunger en berömd bard. Det spelar ingen roll vad han menar exakt. En annan sak är viktig: semester är ett separat liv, en roman i en roman. Lämna därför alla dina regler, attityder och vanor ombord. Chansen är stor att du hittar dem när du går ombord på ditt flyg Kuala Lumpur-Moskva för att åka hem. Byt ut “Jag har aldrig” med “Jag har alltid” så får du se hur din nästa semester blir ett oförglömligt äventyr..

3. Det blir inget lyckligt slut

Det är mycket viktigt att komma ihåg att ditt lilla semesterortliv har en början och ett slut. Och slutet innebär inte frasen “de levde lyckligt.” Det finns ett plus i detta – du kommer säkert att tillåta dig själv de allra första dagarna av bekantskap vad du skulle ha gjort under en månad eller två under andra förhållanden. Relationer kommer att utvecklas med ljusets hastighet. Ni öppnar upp för varandra innan ni ställer er själva frågan – varför gör jag det här? Effekten av en slumpmässig följeslagare kommer att fungera, som ibland får veta mer än sina närmaste vänner. Men det finns också nackdelar. Alla semesterromanser är dömda. Och när du sitter på flygplatsen och väntar på ditt flyg hem, kommer du säkert att känna dig ledsen. Mer exakt, bra och ledsen samtidigt. Du behöver inte tänka på det varje dag. Men du ska inte glömma.

4. Experiment

Helten i din semesterromans kan vara absolut vem som helst. Det är mycket viktigt att du gillar honom. Men det är ännu viktigare att känslorna är ömsesidiga. För att du kommer att vila och ha kul, och inte lida och vara nervös. Därför, om du går till stranden den första dagen, blir du kär i Main Local Beauty, som envist kommer att ignorera dig, byt bara till stranden. Eller titta runt och förstå vilken av det starkare könet som kastar intresserade blickar på dig. Är han helt annorlunda än de män som vanligtvis omger dig? Så det här är fantastiskt! Semester är den tid då du kan radera alla konventionella gränser. Efter att ha lämnat hemmet försöker du det lokala köket och letar inte efter Oliviersallad i Thailand.!

5. Lätt att vara

Sanna damer pratar aldrig om politik, pengar, sex och deras barns framgång. När du börjar en semesterromans kommer du troligtvis inte att fungera som en riktig dam. Men denna regel gäller fortfarande för dig. Det finns ett undantag – naturligtvis att prata om sex. Är du fruktansvärt trött, har du problem med din man, problem på jobbet eller är du orolig för att du lämnade ditt barn hos en barnflicka under en hel vecka? Ring barnflickan regelbundet på morgonen och glöm att prata och tänka på resten. Maorifolkets seder, det nya albumet från Brothers Grim-gruppen, särdragen hos flyttfåglarnas vandring och de tidiga texterna till Mandelstam – vad kan du inte diskutera över ett glas kallt vitt vin i trevligt sällskap. Och försök att klara av din nyfikenhet. Naturligtvis är du mycket intresserad av om han är gift, och i så fall vem. Men lämna det åt honom att glömma något. Detta ger dig möjlighet att komma ihåg mycket tillsammans. Till exempel, förutom problem i världen, finns det mycket mycket trevligt och intressant.

Här hoppas vi övertyga dig om behovet av att använda preventivmedel. Gå bara till apoteket och köp kondomer tillsammans med solkräm och tandkräm, även om du är helt säker på att du inte kommer att ha en affär. Precis så, bara i fall. Du planerar inte att bli sjuk på semester, men du tar mediciner med dig. Vi skulle verkligen vilja att du inte glömmer att inte tveka att följa våra råd. Men vi vet inte hur vi kan övertyga en vuxen och intelligent tjej om detta. Du kanske klarar det själv?

6. Valfritt kön

Av någon anledning verkar det som för alla att en semesterromantik verkligen är passionerad sex på stranden eller i ett hotellrum på en king size-säng till frenesi. Även om det faktiskt kanske inte finns något sex alls. Dessutom kan sex ibland smeta alla trevliga minnen från romantiken. Eftersom inte alla älskare är lika användbara, det vill säga bra. För det andra är inte alla tjejer lika cyniska. Om det verkar för dig att den här personen som går med dig längs vallen inte älskar så underbart som han säger om solnedgången, stanna vid scenen för att kyssa under månen. När allt kommer omkring är alla dessa avslappnade detaljer, blickar och tips ibland mycket trevligare och viktigare än sex. Särskilt dåligt.

7. No-ko-mune tala

Det händer så att människor vilar i företaget. Och det händer också att en tjej från ett företag börjar flirta med en okänd man. Och här kan vissa börja bli avundsjuka, andra skvaller och andra efter att ha återvänt till sin hemstad efter en semester berätta om vad de ser för alla de möter och korsar. Jag måste säga att det första, det andra och det tredje är helt överflödiga. Din semesterromans (faktiskt, som alla andra) är en fråga om två. Därför, även om du inte är gift och inte har en pojkvän, försök att hålla utvägsförhållandet hemligt. Detta kommer att ge intriger till vad som händer och spara dig från rykten..

Och viktigast av allt – offside

Vi är mestadels vuxna och måttligt cyniska. Vi har lärt oss allt det bästa av män. Och till och med dåligt. Till exempel kan vi nu också separera kön och kärlek. Vi gillar flirt, flirt utan förpliktelse. Glöm inte att gränsen mellan att leka med känslor och verklig känsla är mycket mer illusiv än vi tror. Och om du korsar det kan du göra ont. Till dig själv. Och även han.

Evgeniya, 29 år gammal

Jag åkte en gång till Italien på semester. Vid den tiden hade jag en man och ett barn. Men förhållandet i familjen utvecklades mildt sagt inte så bra. Vi har en kris. Och så steg jag på planet och bredvid mig var en extremt oattraktiv man på ungefär fyrtiofem. Det tog tre timmar att flyga, jag var uttråkad och vi fick en konversation. Det var en fantastisk historia: Jag började en fras – han avslutade den. Det visade sig att våra intressen helt konvergerar. Vi var i samma grupp och gick till samma hotell och satt på bussen tillsammans. Vi pratade hela natten, han matade mig på restauranger, såg efter mig så att jag, plågad av alla slags inhemska problem, åter kände mig som en drottning. Han ville naturligtvis inte bara prata. Men det verkade för mig att om vi korsade gränsen skulle vi förstöra allt. Och vår romantik kommer att förvandlas till ett banalt äktenskapsbrott. På vägen tillbaka satt vi naturligtvis sida vid sida och jag grät på hans axel, för sagan slutade. Och den förståelse och uppmärksamhet som han omgav mig med under en hel vecka kommer jag inte att hitta. Några dagar senare träffades vi till lunch och han tackade mig för att inget extra hände mellan oss. Eftersom den här berättelsen om oss blev den vackraste och mest romantiska i hans liv..

Dasha, 25 år gammal

Det spelar ingen roll var det var. Men han hade fantastiska blå ögon. Detta löste saken. Vi gick en promenad längs de smala medeltida gatorna, jag slappnade av på något sätt och bestämde mig för att ha kul. Och plötsligt började han prata om sina barn, sin fru, började fråga mig om detaljerna i mitt personliga liv. Det visade sig att den här snygga prinsen hade så många olösta problem att han inte kunde abstrakta sig ens på semester. Det slutade med att jag gick och la mig och sa till mig själv att jag aldrig skulle berätta för min person om mina problem. Det dödar all önskan.

Svetlana, 30 år gammal

Jag åkte till Turkiet med en tanke – att spendera en vecka på stranden. Jag ville sova av, inte kommunicera med någon, bara komma till mig. Den sjätte dagen insåg jag att jag hade lyckats. Efter att ha seglat på en båt kom en ung man till mig och erbjöd sig att sitta någonstans och ha något att dricka. Jag insåg att jag kunde bryta mitt tystnadslöfte och gick med på det. Sedan pratade vi, gick, dansade hela natten. Mot morgonen hängde frågan i luften – vad ska jag göra nästa? Vi stod på piren, gryning, han kysste mig. Då tänkte jag: om han har sex på samma sätt som han kysser, skulle jag hellre gå och lägga mig. Men han var ihärdig, och vi hamnade i mitt rum. Vid någon tidpunkt frågade jag ärligt talat om han någonsin hade läst minst en bok om sex. För att inget värre har hänt mig under hela mitt liv. När det äntligen gick, sparkade jag honom faktiskt ut ur rummet. Nu ska jag tänka tio gånger innan jag ger mig ut på sådana äventyr..

0 Replies to “7 1/2 semester romantik regler”